Advertisement

Sıla Ve Ilker Kaleli - Sila Ile Ilker Kaleli Birlikteligi Belgelendi Magazin Haberleri Ntv - Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etti.

Sıla Ve Ilker Kaleli - Sila Ile Ilker Kaleli Birlikteligi Belgelendi Magazin Haberleri Ntv - Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etti.. Bir boyu boyunu huyu huyuna benim gibi birini denk getiremedi. #gazetemag #sıla #ilkerkalelisıla ve i̇lker kaleli aşk mı yaşıyor? Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan ikili, aşklarını ilan etti. Sıla gençoğlu, geçen yıl şef aşçı hazer amani ile evlenmiş fakat çift, bu yılın başında boşanmıştı. Âşıklar, bodrum'da motosiklet üzerinde objektife yansıdı.

Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı, önceki gün bodrum'da ortaya çıkmıştı. Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan ikili, aşklarını ilan etti. Sıla'nın kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edildi. Şimdilerde i̇lker kaleli ile aşk yaşayan sıla, bodrum'daki evinde yeni sevgisiyle karantinayı geçiriyor. Sıla, hazer amani'den boşandıktan sonra i̇lker kaleli'yle aşk yaşadığı dedikodusuyla gündeme gelmişti.

Sila Ve Ilker Kaleli Arasinda Ki Ask Iddialari Dogru Cikti
Sila Ve Ilker Kaleli Arasinda Ki Ask Iddialari Dogru Cikti from www.magazinsortie.com
Sıla ve i̇lker kaleli'nin yolları, yaşadıkları olayların ardından birleşti. Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan ikili, aşklarını ilan etti. Şu canımın canısın. notunu düşerken i̇lker kaleli de gelirmiş. Ancak ikili, 2018'de ilişkilerini bitirmişti. Haberlermagazin haberleri sıla gençoğlu ile i̇lker kaleli aşk mı yaşıyor? Sıla ve kaleli, iddiaların ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımla aşklarını duyurdu. Sıla ve i̇lker kaleli sevgili mi? Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı, önceki gün bodrum'da ortaya çıkmıştı.

Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine.

Konu sen olunca afili olan kalbim. Şarkıcı, korkmaz bitez'deki çiftlik evinden havuz partileri yaparak çok ses çıkardığı için çıkarıldığı iddia edilmişti. Sıla ve kaleli, iddiaların ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımla aşklarını duyurdu. İşte i̇lker kaleli ve sıla aşkından ilk fotoğraflar! Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı bodrum'da ortaya çıktı. Sıla ve i̇lker kaleli sevgili mi? Uzun yıllar burçin terzioğlu ile birlikte anılan i̇lker kaleli'nin de kalbinin boş. Ancak ikilinin aşkı uzun süre belgelenemedi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten sıla, kendi doğum sıla, hazer amani'den boşandıktan sonra i̇lker kaleli'yle aşk yaşadığı iddiası ile magazin gündemini resmen sallamıştı. Şimdilerde i̇lker kaleli ile aşk yaşayan sıla, bodrum'daki evinde yeni sevgisiyle karantinayı geçiriyor. Çıkan bu haberlerin ardından i̇lker kaleli ve sıla'dan beklenen paylaşım geldi. Çift, ilişkilerini sosyal medyaya da taşıdı. Hürriyet'ten ali keser'in haberine göre, konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı.

Şu canımın canısın. notunu düşerken i̇lker kaleli de gelirmiş. Gündemden düşmeyen ikiliden i̇lker kaleli'nin sıla gençoğlu'nun bodrum'da kiraladığı villada görüntülenmesi aşkı ortaya çıkarmıştı. Sıla o kadar iri duruyor ve minyon erkek seçiyor ki bir o kadar daha iri duruyor. Sıla paylaşımına diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. Pandemi dönemini bodrum'da geçirmeyi tercih eden şarkıcının, kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı.

Asklari Belgelenen Sila Ve Ilker Kaleli Den Beklenmedik Atak Sarmas Dolas Pozlarini Yayinladi Magazin Evim
Asklari Belgelenen Sila Ve Ilker Kaleli Den Beklenmedik Atak Sarmas Dolas Pozlarini Yayinladi Magazin Evim from i1.wp.com
Çift, ilişkilerini sosyal medyaya da taşıdı. 2015 yılından 2017 yılına kadar poyraz karayel dizisinde poyraz karayel karakterini canlandırdı. Bodrum'da aynı evde yaşadıkları öğrenilen çiftimiz, ilişkilerinin ayyuka çıkmasının ardından instagram'dan ilanı aşk ederek birlikte. Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan ikili, aşklarını ilan etti. Şarkıcı, korkmaz bitez'deki çiftlik evinden havuz partileri yaparak çok ses çıkardığı için çıkarıldığı iddia edilmişti. Bir aydır birlikte olan çiftin oldukça mutlu olduğu öğrenildi. Başarılı ve güzel şarkıcı sıla, gönlünü yakışıklı ünlü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı. 300 bin tl'lik aşk yuvası.

Geçen sene ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı.

Konu sen olunca afili olan kalbim. Adliyeye gelen sıla ve hazer amani'nin boşanma davası 15 dakika sürmüştü. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı, önceki gün bodrum'da ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı sıla, uzun süre aşk yaşadığını inkar ettiği şef hazer amani ile ocak 2020'de nikah masasına oturmuştu. Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine. 300 bin tl'lik aşk yuvası. Çift, ilişkilerini sosyal medyaya da taşıdı. Ancak ikili, 2018'de ilişkilerini bitirmişti. Geçtiğimiz günlerde sıla'nın bodrum'daki villasında görüntülenen i̇lker kaleli, sevgilisiyle olan fotoğrafını gelirmiş… bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine… bilmediğim, canımdan can bir yere… notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Gündemden düşmeyen ikiliden i̇lker kaleli'nin sıla gençoğlu'nun bodrum'da kiraladığı villada görüntülenmesi aşkı ortaya çıkarmıştı. Uzun yıllar burçin terzioğlu ile birlikte anılan i̇lker kaleli'nin de kalbinin boş. 2015 yılından 2017 yılına kadar poyraz karayel dizisinde poyraz karayel karakterini canlandırdı. Çıkan bu haberlerin ardından i̇lker kaleli ve sıla'dan beklenen paylaşım geldi.

İlker kaleli, sırasıyla son, kayıp şehir ve kayıp isimli dizilerde oynadı. Aşklarını bir süre gizli olarak yaşamayı tercih eden sıla ve i̇lker kaleli ikilisi çok kısa bir süre önce resmi instagram hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını artık herkese duyurdu! Âşıklar, bodrum'da motosiklet üzerinde objektife yansıdı. Sıla gençoğlu, geçen yıl şef aşçı hazer amani ile evlenmiş fakat çift, bu yılın başında boşanmıştı. Şarkıcı sıla'nın bir süredir oyuncu i̇lker kaleli ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Son Dakika Sila Ve Ilker Kaleli Den Ilan I Ask
Son Dakika Sila Ve Ilker Kaleli Den Ilan I Ask from www.hedefhalk.com
Sıla'nın kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edildi. Bodrum'da aynı evde yaşadıkları öğrenilen çiftimiz, ilişkilerinin ayyuka çıkmasının ardından instagram'dan ilanı aşk ederek birlikte. Birbirlerini takip etmeye başlayan sıla ve i̇lker kaleli, gözlerden uzak aşk yaşamaya devam ediyor. Sıla ve i̇lker kaleli, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirini takip ederek aşk dedikodularını alevlendirmişti. Geçtiğimiz günlerde sıla'nın bodrum'daki villasında görüntülenen i̇lker kaleli, sevgilisiyle olan fotoğrafını gelirmiş… bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine… bilmediğim, canımdan can bir yere… notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Bu medyatik boş magazin işlerinden nefret ederim ama, ah be poyraz :(( sıla kim ya. 2014 yılında silsile adlı filmde yer aldı. Geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı.

#gazetemag #sıla #ilkerkalelisıla ve i̇lker kaleli aşk mı yaşıyor?

07 ayrılığın ardından bodrum'a giden gençoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Şimdilerde i̇lker kaleli ile aşk yaşayan sıla, bodrum'daki evinde yeni sevgisiyle karantinayı geçiriyor. Geçtiğimiz yıl ocak ayında hazer amani ile evlenen sıla, bir yıl sonra evliliği sıla'nın şimdi de kalbini oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı konuşuluyor. 300 bin tl'lik aşk yuvası. 2015 yılından 2017 yılına kadar poyraz karayel dizisinde poyraz karayel karakterini canlandırdı. 11 aylık evlilik geçtiğimiz aylarda sona erdi, sıla ve hazer amani 15 dakika süren davayla tek celsede boşandı. Sıla o kadar iri duruyor ve minyon erkek seçiyor ki bir o kadar daha iri duruyor. Hürriyet'ten ali keser'in haberine göre, konuyla ilgili sessizliklerini koruyan sıla ve i̇lker kaleli'nin aşkı geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı sıla ve şef hazer amani çifti 18 ocak 2021 tarihinde bodrum'da boşanmıştı. Çift, ilişkilerini sosyal medyaya da taşıdı. Şarkıcı sıla gençoğlu ile oyuncu i̇lker kaleli'nin aşkı devam ediyor. Sıla, hazer amani'den boşandıktan sonra i̇lker kaleli'yle aşk yaşadığı dedikodusuyla gündeme gelmişti. Bilmediğim, canımdan can bir yere. notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. İşte i̇lker kaleli ve sıla aşkından ilk fotoğraflar!

Sıla ve hazar amani, dört önce bodrum'da tek celsede boşanmıştı sıla. Şarkıcı sıla'nın bir süredir oyuncu i̇lker kaleli ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Posting Komentar

0 Komentar